stín
Když po tvých očích bloudí stín a ty se ve tmě ztrácíš
Když na tváři máš splín a utíkáš
Tak já jdu bosa v kalužích a nechci vidět víc
Tvou slzu na tvářích
Nejsem ta, která tě zná,,,,,,já ne
Jsem jen vítr, který rozfoukává mračna nad hlavou
Jsem pták, který odlétá v dál.
Komentáře (0)