Villonská
Upoután divochy,
Zajatec plamene,
Děsím se obřadu,
Děsím se všeho, jen sebe ne,
Ve stínu pyramid,
Ledových z kamene,
Děsím se obřadu,
Děsím se všeho, jen sebe ne,
V rudém roji jisker,
A všemocného ohně,
Bojím se obřadu,
Bojím se všeho, jen sebe ne,
Na spálené trávě,
Ranní rosa zebe mě,
Hrozím se obřadu,
Hrozím se všeho, jen sebe ne,
S ústupek měsíce,
S vidinou nového dne,
Bojím se obřadu víc a víc,
Děs ze všeho, jen ze sebe ne,
Děsím se všeho,
Hrůzné vše, jen já ne,
Děsím se toho, co vidím,
Jen jedno nevidím, jen sebe ne
Komentáře (3)
Komentujících (2)