Co bolí, ať přebolí ...
Anotace: Aby to bylo vyvážené, tak zase jednou něco "z opačného pólu" ... :o)
Vzpomínky
Na Tvůj úsměv, co hřál
Tvá náruč
Chci v ní zůstávat dál
Usínám
Unavená z čekání
Přestávám
Věřit na svítání
Dojemné
Ranní loučení
Bolestné
Světa zhroucení
Naivní
Přání lásky
Hluboké
Na čele vrásky
Dusí mě
Skrytý žal
Prosím Tě
Chci věřit dál
Utíkám
Ze světa úzkosti
Procitám
S pocitem radosti
Život jde dál ... něco vzal a něco dal ...
Přečteno 889x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
Komentáře (0)