Nic
Včera jsem našla nic.
Plavalo v šálku kávy
Bylo to osudové setkání.
Líbalo mé rty...
Ukrylo se v mých plicích.
Řeklo, že je z nikde,
ale bylo všude.
Vzalo si celé mé tělo...
..a mne
ta slova nepíšu já
inkoustu neubylo
stránka se rozplyne
nic není
neexistuji...
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)