Anotace: Chtělo by to včas zamáčknout budík komoušům, co se probouzí ze zimního spánku...
24.8.2006.
Slunce zrudlo
začínám mít strach
že špatně vidím
a zatím co se bojím o sebe
voda se mění v ocet
který už rozdávají jakopřátelé…
Podzim nesměle odkašlává za dveřmi
list třešně se proletí k nedaleké růži
budou se vyvyšovat
zdánlivou nesmrtelností barev
jako kostelní věže
svou zdánlivou blízkostí k nebi…