Anotace: ..o lidech..s lidmi..a pro lidi..a tak to nějak je :o))
Sbírka: ..mimoděk..
Často se můžeme vypsat z pocitu a tak ho lépe ,,strávit,,.Doufám, že tobě se to také daří a tím líp, když to co napíšeš si počtou i jíní - a s pocitem naopak dobrým.
26.08.2006 22:00:00 | koloušek
chudáci vlci...
Vše se děje pro něco, nebo vše má svůj řád? Vše se děje pro něco. Vše má svůj řád. Jakub fatalista.
25.08.2006 14:40:00 | Petr Miroslav
Víš, já zde nečtu všechno....mám pár "vyvolených" a Ty i Cecilka mezi ně určitě patříte....a tak se nediv, že mě to praštilo do očí - ta podobnost - ....jasně, že mi hned došlo, že to není cíleně opsané, nýbrž zapracovalo podvědomí....to moc dobře znám :-).....člověk má v hlavě zafixované určité fráze, které ho natolik oslovují, že nemá potuchy, kde se vzali.....
Jo - a podle slov Cecilky jsem pochopila, že se společně vídáváte...hmmmm, tak když se takové dušičky, jako jsou ty vaše setkají a jejich myšlenkové proudy se spojí, zajisté vzniká silný pozitivní tok energie, že i z toho může pramenit ta shoda....ne? :-)
Krásný den!
25.08.2006 13:44:00 | Aniba
Vidím, že máš dnes den plný otázek....a obě básničky jsou bezvadný :-)..... Jako vždy!!
25.08.2006 11:16:00 | Aniba
Vem klacek a bouchni vlky po čumáku, ten mají nejcitlivější. Zažeň je a sama sebe neporcuj. To by bylo škoda.
25.08.2006 08:49:00 | Jan Urban