Anotace: jsou příjemné a proto se snažíme je podržet...
Žijeme představami
a také v představách
Jsme součástí iluzí
cizích i svých
teritorií vysněných
tetelíme se
blahem okamžiku
zavíráme oči
v objetí svého já
a bráníc se novému
umocňujeme nekonečně
třesk
příštího
procitnutí.