mail: sumenka666@sms.cz - ale počítám s tím má milá..to je jasná věc :o)) opatruj se..a těším se!! pa
13.11.2006 15:28:00 | šuměnka
Na první pohled to vypadá jako prosté konstatování, ale co je v tom schováno citu, co je v tom podtrženo za neobyčejnost prchavého a krásného okamžiku,přitom řečeno tak obyčejnými slovy. Jsi jednička, je to moc hezké.
05.09.2006 08:03:00 | risik
kvalitně zrýmované, jen mi trochu uniká význam. je v tym jaký jinotaj, či co?
25.08.2006 21:19:00 | hauskaa
Je to pěkné a moc citlivé, nepřijde mi to krkolomné, spíš něžné. Líbí se mi.
25.08.2006 20:03:00 | risik