Anotace: Trošku jiná, než mám ve zvyku, ale já chci tak strašně moc poděkovat jednomu člověku....
…pomalu slíbáváš všechny kapky hořkého deště
z mého bledého, téměř umírajícího těla…
…rozervaná prazvláštní touhou, křičím JEŠTĚ!
Jako bych nikdy před tím snad žít neuměla
pro touhy
pro sny
pro bolest
i prohry
pro lásku
pro hoře
pro zemi
i pro moře
…jako bych v zatuchlém hrobě žila
a tys mne holýma rukama vyhrabal…
Probudila mne Tvá kouzelná síla,
kterou do duše jsi mi s něhou vmaloval…
…děkuji Tobě….