Moudrý (ne)vládce
otázky
výkřiky prázdnoty
odpovědi
a ticho klid
zvídat odpovídat
zodpovídat vládnout
cha a já měl vždy
žáka
neposlušného, tak divokého
ptáka
nedal spát
nedal jíst
nepřestal řvát
jen si písk
chci vesmír
dej mi jíst
dát jsem nemohl, nikdy neměl
já přestal chtít
vynucovat řád
s bestiálním chtíčem
si troufale hrát
a nakonec
(a začátek)
vládnout jsem si začal
to když jsem přestal
a vesmír teď tisknu na papír
Komentáře (2)
Komentujících (2)