..dospívání..
..chatrná košilka z dospívání
tělo i ducha sotva chrání..
..chatrná košilka z dospívání - je děravá..
..chartné berličky z dospívání
kulhavé chůzi nezabrání..
..chartné berličky z dospívání - jsou únava..
..chatrná obloha z dospívání
pustí vás k zemi bez váhání..
..chatrná obloha z dospívání - je bezhlavá..
..chatrné poklady z dospívání
srdce až do stáří stárnout chrání..
..chatrné poklady z dospívání - JSOU výbava..
Komentáře (3)
Komentujících (3)