Běž a zapomeň
Anotace: Vzkaz pro K.L.:"Tak už nás nech,kruci,být!" Celý tohle NĚCO je pro ni..
Běž a nech nás být,
Běž a nech nás v klidu žít.
Běž a už se nevracej,
V jeho lásku více nedoufej.
Běž, tak sakra, táhni pryč!
Vzpomínky zamkni
A ztrať ten zatracený klíč!
Tak běž, tak táhni,
Na světě jsou přece jiní páni!
Zapomeň a běž..
Zapomeň na chvíle,
Kdy ve vzpomínkách s ním zase seš.
Tak podívej se už pravdě do očí,
Vaše společná cesta už delší dobu končí..
Tak běž a nešlap nám po štěstí,
Já tě prosím, nechci hrozit pěstí.
(Vždyť jsi starší než on
a on už tě nechce víc,
Copak nechápeš?
Už jsi na obtíž..)
Komentáře (3)
Komentujících (3)