jen jednou...prosím!
Anotace: někdy je třeba si sáhnout opravdu hluboko...
jeden rychlý řez a je všemu konec....
červená všude teče.... zazvnil pohřební zvonec...
tak řež řež ještě!
řež at už je konec
už supi slétají se....
duše tělo opustila....
a nikdy nevrátí se...
červená koberec zdobí...
hlava na rameno padá...
duše má stále se zlobí...
proč neměla jsem se víc ráda?!
Komentáře (2)
Komentujících (2)