C´est la grande marguerite qui aime le soleil
Když utrhneš růži trn,
když uvidíš stádo srn,
když zahlédneš úsměv smutného,
jak chce slova němého.
Když utečeš smrti,
když nalezneš klid v duši,
když vyslovíš melodii štěstí,
pak otázky budeš klásti.
Snad vezmeš květy kopretin
a namaluješ slzy stín
a vysměješ se pláči,
který nocím patří.
Komentáře (0)