Přesně tak! Nač si lámat hlavu se smrtí...nevím, jestli znáš píseň od ABBY - Dance while the music still goes on, DON´T THINK ABOUT TOMORROW....Už se tak snažím žít:-) I když dopředu člověk trochu myslet musí (ovšem s tím vědomím, že tu už zítra nemusí být:-)
10.06.2008 15:00:00 | monterka