Budu tu s tebou
Anotace: křičíš a rveš si vlasy
Křičíš a rveš si vlasy,
slzy se koulejí přes tvoje řasy,
nezbýva nic z nebeský krásy,
umřely slova poslední spásy.
Budu tu s tebou až uslyšíš hlasy,
co volaj a vzpomínaj na lepší časy.
Budu tu s tebou až zmizí ty hlasy,
budu tu s tebou, kdyby usnula si...
Komentáře (0)