klobouk dolů měla jsem pusu otevřené celé čtení=krásné:-)))
28.11.2006 14:08:00 | Dušekteráztroskotává
Říkal jsem, že jsem to nejspíš pochopil špatně...ted však na to hledím uplně jinak..po tom co jsem si přečetl, co jsi tím chtěla zdělit...
13.09.2006 19:43:00 | Košťák David
Je mnoho sdělení, která se z toho dají vyčíst, ale to pro mne hlavní je: Každý si o sobě musí udělat obraz sám, ale nejde to bez pomoci jiných...
Když tak nad tim přemejšlim...tak je to stejně nejspíš špatně...
12.09.2006 20:17:00 | Košťák David
Moc ti děkuji, že jsi mě na tuto báseň upozornila...avšak myslim, že není co bych dodal, možná i proto, že mi neni jasné...jestli jsem z ní vyčetl ten správný obrazec...
11.09.2006 20:20:00 | Košťák David