nejkrasnejsi je asi toto: vzdyt stal sem malem...
To me uuplne upoutalo. Ale malem neni uuplne.. jestli je to podle pravdy, tak se snaz, ale jestli neni, tak mas dobry takovy zivy obsah psani. Konecne nejaka basnicka, ktera je z poradneho zivota a ne ty, co sou tady o lasce atd.. Mooc se mi ta tvoje basnicka libi!!! Jen tak dal:-)
29.08.2006 17:38:00 | dolfik131313