Tak si místo křiku zpívej!
(i já si občas zaskuhrám)
A někdy se vzhůru dívej!
(i já občas utíkám)
:o)
05.10.2006 18:22:00 | Cecilka
...tak se na to všechno vyprdni ...
...a začni dělat věci jiné ...
...sama víš , že umíš ...
...jinak vstaneš z popela zbytečně ...
...;) ...
30.08.2006 06:32:00 | WhiteSkull