Ze stylistického hlediska máte pravdu, tenkrát jsem ještě, jako hodně začátečníků, psal upjatě vázaně, dnes bych asi na tento typ básně použil volný verš. Co se obsahu týče, cítím to stejně i dnes. Tzv. dospělost je pro mě ekvivalentní umění se přetvařovat, resp. kontrolovat, nežít svůj život, ale žít jako domácí zvíře — ty budeš poslouchat a dostaneš za to nažrat a střechu nad hlavou.
29.08.2006 22:01:00 | Zahir
Mně zaujalo sdělení.Možná tam není prostor pro vlastní myšlenku, domýšlení si.Ale asi je, jo..je tam.Pro mne ano. Ale opět tady forma mírně drhne.
29.08.2006 21:42:00 | BlackTangerine
ař takle vázanej verš nee, ani ta myšlenka se mi moc nelíbí v mnohém by se ti dalo odporovat, ovšem pokud to fakt tak cejtíš tak ti to nikdy nevymluví :o) jo a koukna na moji básen je taky pro tebe OUKEJ?
29.08.2006 21:09:00 | Pavel Kotrba