Na bále
Cinkání fléten se šáněm a jahody
Zuby cenící se na dnešní večer
to snobové nás učí
pro ně úlisná hudba hraje
Však směrem k nám
Oči závistí a falší zalité
zírají okolo sebe
Pohledy pohoršení, zlosti
snad podlosti poletují kolem nás
To je vážení - etika mé morální společnosti
Pak někde tam vzadu v temném koutě
duše plná lásky a vedle něha s vírou
tiše stojí
Oni milují se
ale krutě oproti pouhému zdání
Láska získala něhu s vírou
víra spolu s něhou pak
naplnila duši láskou
To je vážení skutečnost mého poznání
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)