Láska
Láska přichází i odchází.
Láska se v mém srdci nachází.
Proč se lidi přestávaj mít rádi?
Proč po letech soužití touží být jen kamarády?
Proč láska tvá se ze srdce ztratila:
A proč v tom mém zůstala brázda spanilá?
Tak mi zas zavolej a řekni, že je to vtip.
Jenže nevím, jestli by mi bylo líp.
Kašlu na minulost, musím se dívat dopředu.
Byl jsi dvouletý pokoj v hotelu.
Jediné, co je pravdivé je, že chci zapomenout...
Ale nejde to.
Komentáře (1)
Komentujících (1)