a
Miluji tě
Neumím to říci slovy,
Vím to bezpochyby.
Je to silnější než já,
Je to ,když jsou spolu dva.
Začíná to večeří při svíčkách,
Pak když tě líbu na víčkách.
Slyším i jak padají kapky rosy,
Těším se ,až ti pocuchám vlasy.
Neumím bez tebe žít
Snad už víš co tím chci říct
Komentáře (0)