o epi
O epi
o epile
o epileptickém ptáku
s rýhou na zobáku
sen se mi zdál
Tam u po
tam u poli
tam u polikliniky stál
a s podivnými chlapíky
hru v kostky hrál
Vše prohrál smůly král
stěží dech popadal
Pro prachy až k brachi-
ální mstě chlap se jal
Chlap měl dost velkou zlost
zlomil mu lícní kost
Pták si leh´, sípl "ech"
odplul na druhý břeh
O epi
o epile
o epileptickém ptáku
s rýhou na zobáku
sen ten jsem měl
Tam u po
tam u poli
tam u polikliniky žel
nepovšimnutý docela
v kostkách on tlel.
Komentáře (2)
Komentujících (2)