Odcházím...
Anotace: o tom co bude po tom...
Za záclonou noci, stříbrná struna měsíce,
když slunce se probouzí tak úsvit-
Se blíží, se blíží, se blíží…
V denních paprscích zlaté královny,
lesní víly tančí,
kde příroda barvami-
Hýří, hýří, hýří…
V slzách podzimu zahaleného do plátna barev,
V té mlze, mléčné zácloně srdce-
Bolí, bolí, bolí…
V chladném svítání, v mrazivém západu,
kdy ledové krystaly blyští se v paprscích,
tak osud rány-
Solí, solí, solí…
V jarním rozmaru, motýlí let,
čmeláčí brukot a včelí med,
V takové chvíli se-
Nacházím, nacházím, nacházím…
Pak když přijde noc, zahalíme se do pavučin snů
a spolu jsme jen, ale za ranního svítání já-
Odcházím, odcházím, docházím…
Komentáře (2)
Komentujících (2)