Kámen zamkl dvěře
Kámen již dopadl,
zničil to zrcadlo,
co ovíjí klidem se
a do ráje klíč,
když chceme již pryč.
On zůstal tam dole,
čekal na moment,
kdy čas mu zas nadejde
a povstane s objetím,
tam vyhlíží řasu,
jenž pokryje stáří mu,
již nevyjde nad vodu.
Komentáře (0)