On a Ona
Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...
On a Ona
Dva slova tak podobná a přeci jiná,
jak krajina co s obdobím tvář svou střídá.
Dvě kapky co oceány tvoří,
však nenajdete sladkost v moři.
Tak stejné a přeci jiné
jsou dny a prožité chvíle.
S tím co bylo a co příjde,
míříme do jednoho cíle.
On ho však nevidí,
je příliš daleko.
Ona pro slzy své,
zas celá naměkko.
Leč oko člověka někdy i klame,
však řekněte sami...
zda i ten druhý...
má vidět, či vidí ,
zrovna to samé???
o5ja
Komentáře (2)
Komentujících (2)