Poděkování
Anotace: za všechna milá slovíčka - pro vás zas jedna básnička
Človíčkové moji milí,
dovolte mi v tuto chvíli
za slova a veršování
poslat vám poděkování.
Jak balzám duše hojí,
chvilku vaši, pak mojí,
s příchutí vzácných vín,
jsou zvláštním přátelstvím.
Prostě - pánové a dámy,
je tu krásně s vámi...
Komentáře (0)