batolátka
Malý nos a velké oči
plné malých jiskřiček,
kolem nich se všechno točí
objevují s mámou svět.
První krůčky,první slova
do krátkých vět skládají,
když jejich smích rozezní se
tak dospělí roztají.
Když se hodně rozdovádí
mají v těle ďáblíky,
sotva ale sladce usnou
promění se v andílky.
Copak asi batolátko
pod víčky si ukrývá,
když tak sladce ze spánku
se krásně na svět usmívá.
Komentáře (4)
Komentujících (4)