a stanem mi prší....
je strašná zima
troufale prosím
maličkou žárovku
sviť
navlhlý papír
kostrbatým písmem
popíšu od shora
dolů
a pak
přitáhnu si blíž
k tělu aby hřál
studený mokrý
spacák
a ty si lebedíš
v teploučké posteli
zabalený láskou
mojí
a mě se stýská
vidím houby
dokud ji nepraštím
žárovku
pitomou
Komentáře (3)
Komentujících (3)