Okovy války
Anotace: O stálém tématu:války
Války sužují spousti států a měst,
lidé a vláda,prý bojují za svou čest.
čest však je umět se domluvit,
ne chtít nevinné lidi popravit.
Není středověk se šibenicí,
dnes se však lidé,tolik rádi ničí.
Na světě je(asi) víc nenávisti než lásky,
svět neřeší války,ale vrásky.
Svět válčí kvůli bohům a penězům,
nesnaží se zbavit pout a řetězů.
Okovy války spoutávají všechny hned,
jednou ty okovy,zničí celý svět.
Komentáře (1)
Komentujících (1)