Útěk
Anotace: zase text písničky, proto ty opakované verše
Tak už jsem se rozhod / tak už jsem se rozhod
Půjdu někam pryč / půjdu někam pryč
Můžeme jít spolu / můžeme jít spolu
Ještě nevím kam / ještě nevím kam
Jednu představu / jednu představu
ale v mysli mám / ale v mysli mám
Půjdu někam tam / půjdu někam tam
kde to ze snů znám / kde to ze snů znám
Kde aspoň v malý troše
Najdu pitnou řeku
Květů plnou louku
A čistý lidský duše / čistý lidský duše
Až to místo najdu / až to místo najdu
Tak aspoň v malý míře / aspoň v malý míře
Zapomenu na svět / zapomenu na svět
A proměním se v zvíře / proměním se v zvíře
Komentáře (2)
Komentujících (2)