bez názvu
Anotace: Tak zařete oči hoďte nohy na stůl a relaxujte ...
Měsíc má svůj den
valí se na mne a
utápí mne v mléčně
bílém oceánu
Je krása být
obklopen světlem
a všude dýchat
jen tmu a
slyšet
jen
stín!
Schovávat se
v plamenech
a tiše dodoutnávat
v rytmu
krok - sum -krok.
Usměj se člověče.
Vždyť umíráš,
dýchej dokud
plíce kompletně
nezatvrdou
v
asfaltu.
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Le loup-garou
Komentáře (3)
Komentujících (3)