Anotace: Aktuální pocit :o)
Mě se to líbí invence neinvence, je to pěkné neinvetivní :OD - upřímně euforické!
01.09.2006 08:37:00 | Jahudkka
Báseň se krásně čte! Invence přijde a nebude ji určitě málo! Pokračuj v psaní, veršuj a užívej života. Rád si od tebe zase něco přečtu! Zdravím ...
31.08.2006 23:17:00 | breet
Poměrně neobjevné,určité sympatie budí elán mládí. Nadšení,radost se dá dle mého názoru vyjádřit s větší invencí.
31.08.2006 22:55:00 | sinor