Žádné ohrané když v řadě tohle není,
nutno brát do ruky kámen, jestliže jiní hází kamením?
Žádné ohrané když tady nevidím,
nutno užírat se závistí, jestliže jiní závidí?
Moc se mi tohle dílko líbí :o)
05.09.2006 19:41:00 | Mourek
amen
p.s.: Potřeboval bych ustájit 5 krav a býka na víkend.
Doufám, že když jsi v takové náladě, že mi vyhovíš. Předem díky.
01.09.2006 12:48:00 | Petr Miroslav
když nabídnete všechno těm - co byste jinak nenabídli,
pak počítejte s tím, že všude máte volnou židli
když nabídnete všechno těm - kteří vám ubližují,
pak brzy poznají, jak moc vlastně chybují..
:o)
01.09.2006 08:22:00 | Cecilka