No, smoteček, to je děsivý obrat. Něco jako blbeček, nabo paleček, nebo hrobeček. Holub upustil smoteček.
Holoubek upustil zprávu, papírek. Ten smoteček je tam nějak mockrát. K.J.Erben.
15.09.2006 22:13:00 | Petr Miroslav
V tom se spolu shodneme. Včera jsem ho četl. Neikdy mi moc nepřirostl k tělu, avšak včera jsem trochu změnil názor. Byl opravdu Veliký!
J.
01.09.2006 14:52:00 | JirkaS
JirkaS - hezká poklona. Dík.
Jenže já jsem blázen, na rozdíl od geniálního Seiferta, proto od každého trochu.
Stejně nevíme kde končí genialita a začíná bláznovství.
01.09.2006 12:22:00 | Marcella
řekl bych kompilace Seiferta nevím koho a pochopitelně tebe.
Zajímavá
J.
01.09.2006 11:20:00 | JirkaS