Naděje
V šumném ostrém větru
nejvyšších korun stromů
omráčena leknutím
vyprostila se z hnízda neděje
Chudý černý ostatek
smutné vetché duše
Pozůstalost trpké hoře
Sotvaže jsem vkročila
o krok vydrápne se výš
až na hřbety slunných hor
Prosebně žádá o nocleh
A divutvorné nebe otevře
pojednu podivnou cestu
Cestu nekonečné naděje
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)