Anotace: Poslední dobou vůbec nechápu psychycké výlevy své budoucí tchyne. Pokaždé zkazí víkend nějakou jobovkou a tak je tu i básnička...
Ach jo, že by další tchýně trpící opičí láskou k synovi? Já to mám naopak, má skoro tchyně je hodná a moje máma se občas chová a pomlouvá jak cizák...to je možná horší :OD tak klíd. Pa.
01.09.2006 14:53:00 | Jahudkka