Drahá tchýně,

Drahá tchýně,

Anotace: tak ještě jedna pro tchýni :-)

Trochu lásky chcete od vlastního syna,
jen já vím,
co ve vás, milá dámo, dřímá.

Kusem vlastnictví
chcete mu na nohu řetěz dát,
nedovolíte mu žít,
nedovolíte mu milovat.

Pro vás je malý kluk a já velký sok,
nedovedete přiznat,
že už mu je víc než rok.

Snaží se naznačit,
že do vlastního vlaku života chtěl by nastoupit,
ale že by vás měl opustit?
Ne, na to nechcete přistoupit!

Proboha, vzpamatujte se,
dřív než pozdě bude brečet.
Dřív než budete dopisy nám psát
a já vám zasílat zprávy,
že to stejně nikdo nečet.

Zbytečně kazíte chvilky
co krásné by měly být,
pochopte už přece,
že s máminou sukní, nelze navždy žít!!!
Autor melebele, 01.09.2006
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky znám takové příběhy, já měla to štěstí,že mám tchýni hodnou, tolerantní.Nikdy se nám nepletla do života,zkrátka, velká výjimka mezi tchýněmi.

18.10.2006 12:25:00 | lela

Dost výstižný a mnohdy bohužel strašně pravdivý... mám podobné pocity :o))

04.09.2006 16:47:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí