Moje já je nemocné
Anotace: nefungují játra, plíce...
Moje já je nemocné.
Nefungují játra, plíce
ba co více,
stolice jak z kamen svíce.
Oči vidí jen co slyší
uši tichem zanesené.
Není toho příliš mnoho
co se ve mně nerozkládá
srdce drobet vynechává
noha hýbe se jen pravá
taktéž se mi občas zdává
tma, však to se stává.
Moje já je nemocné
Na lékaře z výše kálím
A tím spíš
vím-li že smrt neošálím.
Komentáře (3)
Komentujících (3)