Smutek
Oči do duše okna,
a déšť,
stéká okapy na tváře,
ty haleny do sukna,
havraních vlasů,
a bílé perly v kočáře,
rudých úst,
za slaných časů,
s vráskami po čele,
úsměvů půst.
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (4)
Komentujících (3)