DRobKY
když jsem rohlík žral
a vnitřek si vykutal
hrozně a prasácky
sem se posypal..
nebo když jsem žral brambůrky
ukradený z komůrky
nadrobil jsem po praze
z holešovic do hůrky..
jo nebo, žeru si tak hambáče
v aoutě v klídku v sedáče
tu najednou z zatače
prsknu to na kapsáče..
a když sem byl u babičky,
pil jsem ty štamprdličky
pak nevinně v noci po tmě
nasral jsem do ledničky :)
Komentáře (0)