čekám ( až )
až zas noc pujde okolo
a přehodí kabát přes okno
čekám, že nakrmím
svý plachý tajemství
( jen tak z ruky )
teda až pujde okolo
a já ucítím vůni pšenice
z tvejch nahejch boků
čekám,
že nechám pár drobnejch na okně,
ať nespěchá
Komentáře (3)
Komentujících (3)