no.. mě nadchla ta první část.. . tak přestože ta druhá už pro mě nebyla tak pěkně vykreslená. jako celková báseň se mi líbí.. :)
03.09.2006 10:57:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Považuji to za hezkou miniaturu - příměr o liškách se mi líbí, i když jinak je to jen tak zlehka nahozené - ovšem smysluplný absolutní rým vždy potěší ... :-)
02.09.2006 23:56:00 | Hary_nš