Když vytrhnou tě ze sladkého snění
pak zbude ti jen chmurné šedé probuzení
05.10.2010 18:29:00 | Viktorie Zvalová
Ještě, že tu nemáme metro, ale jednou jsme si s kamarády udělali srandu, z lidí, z našeho města a jen tak jsme se ptali, kde je tu metrol. ?:o))))))
To jsem se, panečku, dozvídali věcí. :o)))
13.09.2006 18:14:00 | NikitaNikaT.
Dobrý - toto mi dodalo náladu příští pondělí vstávat a pustit se chrabře do toho marasmu, co mne čeká - a než MHD, je lepší vyjet na kole. :-)
03.09.2006 00:55:00 | Hary_nš