Budovatelská
Neposlouchej kroky, co tě sledují,
minulost je jen stín.
Kupředu pravá, kupředu pravá.
Bolest hoď za sebe, zab svůj splín.
Neposlouchej výčitky, co tě zraňují,
z hořících mostů stoupá dým.
Kupředu levá, kupředu levá.
Budoucnost před tebou jak zralost vín.
Neposlouchej zrádce, co tě kádrují,
hnůj hází na tvůj klín.
Kupředu pravá, kupředu levá.
Zpátky ni krok.
Komentáře (0)