Plášť vlhký od deště a v rozpálené dlani
kleště kombinačky
pohled upřený na natáčky
paní Anděly - zákaznice
a ještě vzpomínka na útulný pokoj
předměstského hotelu
v neděli - po muzice
na milou přítelkyni
s kterou noc probděli
než nastal pracovní den pondělí
a s ním i běžná práce
opravy a instalace