Jak cítíte bolest?
Anotace: pro mne emotivní
Zmatek, křik a hrozný dým,
Tohle nebyl dětský šprým,
Zkrvavený tváře vidím všude,
Co nám teď již navždy zbude,
Žár v očích a ledový pot,
V srdci mám jedovatý hrot,
Trhni, ať se sevřu v křeči,
Neuslyšíš mě, tady každý ječí…
Komentáře (1)
Komentujících (1)