Tak tady bych hodnotila víc, než 100%, ale bohužel to tu nende, je to super.
13.09.2006 18:16:00 | NikitaNikaT.
no, snad ani moc nejde o to umět, ale chtít...a člověk by si měl umět hlavně užít každej okamžik...i když někdy na úkod ostatních bohužel. Mě se to moc moc líbí. A máš pořád dvě možnosti: buď potkáš, nebo půjdeš nakoupit rolničky:)
04.09.2006 10:59:00 | Trdlo
Tohle je vážně dokonalé! Ještě že vím, že věrný umíš být. Ale tenhle pocit znám!...
04.09.2006 00:32:00 | Levandule
Moc pěkný. Nutí to k zamyšlení. Věrný-truhle černý je super, máš pravdu...
04.09.2006 00:13:00 | Marylin