ehm...zda se mi nebo to opet s necim leche souvisi..hmm..moznaj en muj pocit kdo vi:)
nicmene se to lehce a nenarocne cetlo..ostatne momentalne bych ani nic narocnejsiho nezvladla...tazke se mi to libi..i pres dost ocividnou jednoduchost...coz vubec nemusi byt chyba...a v tomto pripade nejni..
05.09.2006 22:19:00 | Lady Celebrian
Ahojky Moniko - nevím jestli korespondence která se netýká dílka ke kterému je rubrika Koment, je vhodná.
/ Na profilu mám také E-adresu, a ty určitě taky :-)) tak že příště si třeba můžeme vyměnit mailík / Co se tvojí poznámky k mému poslednímu dílku týka - tak jsi zbytečně skromná. Básničky a nápady z tebe padají jako hrušky na podzim :-))) A přesně tak "chutnaj" sladké, trpké,kyselé,zralé a nebo trošku nezralé ale o to víc žádoucí .... jen si vybrat :-))
04.09.2006 21:17:00 | HarryHH
ti malí křičí nejvíce protože malý člověk má stejné problémy jako velcí ale má menší srdce na jejich vyrovnání, to je můj pocit z té básničky díky
04.09.2006 19:11:00 | Pavel Kotrba
Ahojky, rýmovačka v lehkém tónu na první den v týdnu potěší. ... já zase v práci ... a ty pravděpodobně po prvním úvodním dnu ve škole.
04.09.2006 13:37:00 | HarryHH